Njord Tonal szövet tok Apple iPhone 14 készülékhez szürke NA41TN09

127145
127145
1271452
1271453
127145
127145
1271452
1271453
Részletek
Divat. Tervezés. Védelem!

Ez a cseppálló tok mindössze 2 mm vékony, GRS újrahasznosított anyagokból készült, és a gyönyörű, fenntartható Tonal by Gabriel Denmark szövettel (újrahasznosított poliészterből készült).

Minden vezeték nélküli töltővel kompatibilis.

Felelősségteljes tervezési nyilatkozat

Védje iPhone 14-ét stílusosan ezzel az ikonikus izlandi lazac bőr tokkal. A Njorð byELEMENTS stílusos és funkcionális kiegészítőket készít az Apple eszközökhöz, olyan prémium fenntartható anyagokból, mint a Fabric, a Tonal by Gabriel, Dánia. Tapasztalja meg a kivitelezést és a részletekre való nagy odafigyelést, ha kiválasztja az élénk és játékos színkombinációk egyikét.

100%-ban újrahasznosított anyag

Ennek a toknak minden műanyag alkatrésze, beleértve a kameragyűrűt és a logót is, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, megfelel a (GRS) globális újrahasznosított szabványnak.

Prémium fenntartható szövet, Tonal by Gabriel, Dánia

A Njorð byELEMENTS tartozékok a legjobb fenntartható és prémium minőségű anyagokat tartalmazzák a piacon. Kétszínű szövet játékos, mégis harmonikus melanzsban. Az egyértelmű vonalak több irányba keresztezik a felületet, és dinamikus, élénk és élénk megjelenést kölcsönöznek. A világos és sötét tónusok fúziója mélységet ad és szinte háromdimenziós hatást kelt. 99%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni poliészterből készült, és 100%-ban újrahasznosítható.

A Tonal szövet EU ökocímke tanúsítvánnyal rendelkezik, és az OEKO-TEX® által akkreditált STANDARD 100.

Fenntartható szövetből készült

99% újrahasznosított poliészter

100%-ban újrahasznosítható

Gabrieltől, Dániából

Bármilyen vezeték nélküli töltővel működik!

Ezek az iPhone 14-hez készült, prémium minőségű, fenntartható szövettel készült Njorð ejtőtokok mindössze 2,3 mm vastagságot adnak hozzá, és minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli és MagSafe töltővel működnek. * A tok nem mágneses.

2 méteres leesés elleni védelem, mindössze 2 mm vékony!

Az iPhone 14 esetében az ejtésálló tokot újratervezték és 33%-kal vékonyabbra tervezték. Mivel mindössze 2 mm vékony, ez a táska 360 fokos védelmet nyújt. A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, katonai szabvány 810H, 2 méteren tesztelt leesés elleni védelem, hogy mobilja biztonságban legyen a véletlen leesések során. Az elülső és a hátsó megemelt élek védik a képernyőt a karcolásoktól, a gyönyörű szövet pedig a felületeken lévő szennyeződésektől.

Tartsa iPhone-ját tökéletes állapotban

Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy optimális védelmet biztosítsunk iPhone-jának – a Njord 2m cseppálló tok selymesen puha mikroszálas betéttel rendelkezik, amely tökéletes állapotban tartja iPhone 14 hátulját. A mikroszálon Njord története látható, amely márkánk ihletője!

A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel

Szenvedéllyel kézzel készített, minden Fabric, Tonal betétünket pontosan vágjuk, hogy tökéletesen illeszkedjenek. Tokjainkat részletesen úgy tervezték meg, hogy a kameranyílások soha ne akadályozzák a telefon teljesítményét, miközben a megemelt kameragyűrű védelmet nyújt az objektíveknek. A tok közvetlen hozzáférést tesz lehetővé az iPhone töltőportjához, és precízen megtervezett gombokat kínál – olyan gombokat, amelyek kattannak!

Vigyázz az iPhone-odra, törődj a bolygóval.

A Njord Fabric, Tonal tokok úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek és elegánsan védjék iPhone-ját, ugyanakkor a bolygónk védelmét is szem előtt tartva. Fenntarthatóbb, mint valaha, a teljes tok – beleértve az emblémát és a kameragyűrűt is – 100%-ban újrahasznosított (GRS) műanyagból készült, míg a gyönyörű dinamikus Tonal szövet 99%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni poliészterből készül, ami még 100%-ban is. újrahasznosítható.

#fenntartható kiegészítők

Minden mérethez készült

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes új iPhone 14 modellhez.
Adatok
Cikkszám
127145
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!