Njord Salmon Leather MagSafe tok fekete Apple iPhone 14 Pro készülékhez NA42SL00

127138
127138
127138
127138
Részletek
Divat. Tervezés. Védelem!

Ez a 2 méteres, ejtésálló MagSafe tok mindössze 2 mm vékony, GRS újrahasznosított anyagokból készült, és a kiváló minőségű izlandi lazacbőrrel rendelkezik, amelyet Izlandon állítanak elő 0 szén-dioxid-kibocsátás mellett.

Működik az Apple MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőrendszerrel.

Felelősségteljes tervezési nyilatkozat

Védje iPhone 14 Pro készülékét stílusosan ezzel az ikonikus izlandi lazac bőr tokkal. A Njorð byELEMENTS stílusos és funkcionális kiegészítőket készít az Apple eszközökhöz, olyan prémium fenntartható anyagokból, mint a velúr. Tapasztalja meg a kivitelezést és a részletekre való nagy odafigyelést a négy egyedi színkombináció bármelyikének kiválasztásával!

100%-ban újrahasznosított anyag

Ennek a toknak minden műanyag alkatrésze, beleértve a kameragyűrűt és a logót is, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, megfelel a (GRS) globális újrahasznosított szabványnak.

Prémium izlandi lazacbőr

Sima és finom tapintású, jellegzetes megjelenésű lazacbőrünk fenntartható, társadalmilag felelős és környezetbarát. A Sauðárkrókur-i (Izland) bőrcserző a Njorð byELEMENTS DNS-ünket testesíti meg, és az országok legnagyobb erőforrásait, a megújuló hidro- és geotermikus energiát használja fel.

Nulla szénlábnyom

Társadalmilag felelős

Fenntartható termelés

Izlandon készült

Működik a MagSafe-el

Irány Mágneses! Gyönyörűen működik az Apple MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőrendszerrel és bármely más vezeték nélküli töltővel! Ezek az iPhone 14 Pro-hoz készült, prémium minőségű izlandi lazacbőrrel készült Njorð ejtőtokok mindössze 2,3 mm vastagságot adnak hozzá, és minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel működnek.

2 méteres leesés elleni védelem, mindössze 2 mm vékony!

Az iPhone 14 Pro esetében az ejtésálló tokot újratervezték és 33%-kal vékonyabbra tervezték. Mivel mindössze 2 mm vékony, ez a táska 360 fokos védelmet nyújt. A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, katonai szabvány 810H, 2 méteren tesztelt leesés elleni védelem, hogy mobilja biztonságban legyen a véletlen leesések során. Az elülső és a hátsó megemelt élek védik a képernyőt a karcolásoktól, a gyönyörű lazacbőr pedig a felületeken lévő szennyeződésektől.

Tartsa iPhone-ját tökéletes állapotban

Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy optimális védelmet biztosítsunk iPhone-jának – a Njord 2m cseppálló tok selymesen puha mikroszálas betéttel rendelkezik, amely tökéletes állapotban tartja iPhone 14 Pro hátulját. A mikroszálon Njord története látható, amely márkánk és Salmon Leather kollekciónk ihletője!

A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel

Szenvedéllyel kézzel készített, minden lazacbőr betétünket pontosan vágják, hogy tökéletesen illeszkedjenek. Tokjainkat részletesen úgy tervezték meg, hogy a kameranyílások soha ne akadályozzák a telefon teljesítményét, miközben a megemelt kameragyűrű védelmet nyújt az objektíveknek. A tok közvetlen hozzáférést tesz lehetővé az iPhone töltőportjához, és precízen megtervezett gombokat kínál – olyan gombokat, amelyek kattannak!

Vigyázz az iPhone-odra, törődj a bolygóval.

Lazacbőr tokjainkat úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek és elegánsan védjék iPhone-ját, ugyanakkor a bolygónk védelmét is szem előtt tartva. Fenntarthatóbb, mint valaha, a teljes tok – beleértve az emblémát és a kameragyűrűt is – 100%-ban újrahasznosított (GRS) műanyagból készül, míg a prémium minőségű izlandi lazac bőr alapanyag 100%-ban újrahasznosított, és Izlandon 0 szénlábnyommal készül. az országok fenntartható energiaforrásainak felhasználása. #fenntartható kiegészítők

Minden mérethez készült

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes új iPhone 14 modellhez.
Adatok
Cikkszám
127138
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!