Njord Salmon Leather MagSafe tok fekete Apple iPhone 14 Pro készülékhez NA43SL00

127137
Részletek
Divat. Tervezés. Védelem!

Ez a 2 méteres, ejtésálló MagSafe tok mindössze 2 mm vékony, GRS újrahasznosított anyagokból készült, és a kiváló minőségű izlandi lazacbőrrel rendelkezik, amelyet Izlandon állítanak elő 0 szén-dioxid-kibocsátás mellett.

Működik az Apple MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőrendszerrel.

Felelősségteljes tervezési nyilatkozat

Védje iPhone 14 Pro készülékét stílusosan ezzel az ikonikus izlandi lazac bőr tokkal. A Njorð byELEMENTS stílusos és funkcionális kiegészítőket készít az Apple eszközökhöz, olyan prémium fenntartható anyagokból, mint a velúr. Tapasztalja meg a kivitelezést és a részletekre való nagy odafigyelést a négy egyedi színkombináció bármelyikének kiválasztásával!

100%-ban újrahasznosított anyag

Ennek a toknak minden műanyag alkatrésze, beleértve a kameragyűrűt és a logót is, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, megfelel a (GRS) globális újrahasznosított szabványnak.

Prémium izlandi lazacbőr

Sima és finom tapintású, jellegzetes megjelenésű lazacbőrünk fenntartható, társadalmilag felelős és környezetbarát. A Sauðárkrókur-i (Izland) bőrcserző a Njorð byELEMENTS DNS-ünket testesíti meg, és az országok legnagyobb erőforrásait, a megújuló hidro- és geotermikus energiát használja fel.

Nulla szénlábnyom

Társadalmilag felelős

Fenntartható termelés

Izlandon készült

Működik a MagSafe-el

Irány Mágneses! Gyönyörűen működik az Apple MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőrendszerrel és bármely más vezeték nélküli töltővel! Ezek az iPhone 14 Pro-hoz készült, prémium minőségű izlandi lazacbőrrel készült Njorð ejtőtokok mindössze 2,3 mm vastagságot adnak hozzá, és minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel működnek.

2 méteres leesés elleni védelem, mindössze 2 mm vékony!

Az iPhone 14 Pro esetében az ejtésálló tokot újratervezték és 33%-kal vékonyabbra tervezték. Mivel mindössze 2 mm vékony, ez a táska 360 fokos védelmet nyújt. A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, katonai szabvány 810H, 2 méteren tesztelt leesés elleni védelem, hogy mobilja biztonságban legyen a véletlen leesések során. Az elülső és a hátsó megemelt élek védik a képernyőt a karcolásoktól, a gyönyörű lazacbőr pedig a felületeken lévő szennyeződésektől.

Tartsa iPhone-ját tökéletes állapotban

Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy optimális védelmet biztosítsunk iPhone-jának – a Njord 2m cseppálló tok selymesen puha mikroszálas betéttel rendelkezik, amely tökéletes állapotban tartja iPhone 14 Pro hátulját. A mikroszálon Njord története látható, amely márkánk és Salmon Leather kollekciónk ihletője!

A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel

Szenvedéllyel kézzel készített, minden lazacbőr betétünket pontosan vágják, hogy tökéletesen illeszkedjenek. Tokjainkat részletesen úgy tervezték meg, hogy a kameranyílások soha ne akadályozzák a telefon teljesítményét, miközben a megemelt kameragyűrű védelmet nyújt az objektíveknek. A tok közvetlen hozzáférést tesz lehetővé az iPhone töltőportjához, és precízen megtervezett gombokat kínál – olyan gombokat, amelyek kattannak!

Vigyázz az iPhone-odra, törődj a bolygóval.

Lazacbőr tokjainkat úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek és elegánsan védjék iPhone-ját, ugyanakkor a bolygónk védelmét is szem előtt tartva. Fenntarthatóbb, mint valaha, a teljes tok – beleértve az emblémát és a kameragyűrűt is – 100%-ban újrahasznosított (GRS) műanyagból készül, míg a prémium minőségű izlandi lazac bőr alapanyag 100%-ban újrahasznosított, és Izlandon 0 szénlábnyommal készül. az országok fenntartható energiaforrásainak felhasználása. #fenntartható kiegészítők

Minden mérethez készült

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes új iPhone 14 modellhez. Dedikált tokok iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max készülékekhez.
Adatok
Cikkszám
127137
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!