Tactical Aramid tok fekete Apple iPhone 14 készülékhez

126641
Részletek
A Tactical MagForce Aramid (Kevlar) a tökéletes burkolat a telefon védelmére, valamint van benne egy beépített fémkeret, amely számos Apple MagSafe tartozékkal kompatibilis.

Az aramid szálak, amelyekből a burkolat készül, a jövő anyaga, amelyet már számos olyan iparágban használnak, amelyek rendkívüli szilárdsági és tartóssági követelményeket támasztanak és ezen felül kellemes tapintású, nem csúszik a kézben, színtartó, szélsőséges hőmérsékletnek és nyomásnak is ellenáll.

A burkolat nagyon karcálló.

Pontosan a telefon típusához készült és mindössze 0,8 mm-es vastagságának köszönhetően nem zavarja a telefon megjelenését.

Ráadásul ez a prémium anyag a legstílusosabb dekorációja lesz telefonjának.

A precíz kialakításnak köszönhetően a telefon minden csatlakozója és gombja elérhető marad.

A borítás a legszélsőségesebb körülmények között is védi a telefont, a sarkokban a burkolat további megerősítettsége, hogy a lehető legjobban megvédje a telefon legsérülékenyebb részét.

A burkolat belsejében beépített fémkeret, használható mágneses tartóval például autóban, ami nem akadályozza meg a vezeték nélküli töltést.

Aramid alias Kevlar az acél helyettesítésére jött létre. Hamarosan azonban széles körben elterjedt számos olyan iparágban, ahol rendkívüli szilárdsági igények vannak.

Hőmérséklet-stabilitásában és kivételes szilárdságában kitűnik. Használják például golyóálló mellények, katonai védősisakok és különféle sporteszközök gyártására.

Tactical Premium gondoskodás

Élettartamra szóló garancia 

Mi is gondolunk és törődünk a környezettel. Ennek érdekében minden terméket újrahasznosított papírból készült csomagolásba csomagolnak.

Jellemzők

- prémium aramid (Kevlár) szálból készült

- a jövő rendkívül erős és tartós anyaga

- rendkívül karcálló

- szín stabil

- vastagsága mindössze 0,8 mm

- Beépített fém keret az Apple MagSafe tartozékokhoz vagy az autóban található mágneses tartóhoz

- minden gomb és csatlakozó teljesen elérhető marad
Adatok
Cikkszám
126641
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!