Njord Tonal szövet tok Apple iPhone 14 Pro készülékhez kék NA43TN01

127150
127150
1271502
1271503
1271504
127150
127150
1271502
1271503
1271504
Részletek
Divat. Tervezés. Védelem!

Ez a cseppálló tok mindössze 2 mm vékony, GRS újrahasznosított anyagokból készült, és a gyönyörű, fenntartható Tonal by Gabriel Denmark szövettel (újrahasznosított poliészterből készült).

Minden vezeték nélküli töltővel kompatibilis.

Felelősségteljes tervezési nyilatkozat

Védje iPhone 14 Pro készülékét stílusosan ezzel az ikonikus izlandi lazac bőr tokkal. A Njorð byELEMENTS stílusos és funkcionális kiegészítőket készít az Apple eszközökhöz, olyan prémium fenntartható anyagokból, mint a Fabric, a Tonal by Gabriel, Dánia. Tapasztalja meg a kivitelezést és a részletekre való nagy odafigyelést, ha kiválasztja az élénk és játékos színkombinációk egyikét.

100%-ban újrahasznosított anyag

Ennek a toknak minden műanyag alkatrésze, beleértve a kameragyűrűt és a logót is, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, megfelel a (GRS) globális újrahasznosított szabványnak.

Prémium fenntartható szövet, Tonal by Gabriel, Dánia

A Njorð byELEMENTS tartozékok a legjobb fenntartható és prémium minőségű anyagokat tartalmazzák a piacon. Kétszínű szövet játékos, mégis harmonikus melanzsban. Az egyértelmű vonalak több irányba keresztezik a felületet, és dinamikus, élénk és élénk megjelenést kölcsönöznek. A világos és sötét tónusok fúziója mélységet ad és szinte háromdimenziós hatást kelt. 99%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni poliészterből készült, és 100%-ban újrahasznosítható.

A Tonal szövet EU ökocímke tanúsítvánnyal rendelkezik, és az OEKO-TEX® által akkreditált STANDARD 100.

Fenntartható szövetből készült

99% újrahasznosított poliészter

100%-ban újrahasznosítható

Gabrieltől, Dániából

Bármilyen vezeték nélküli töltővel működik!

Ezek az iPhone 14 Pro készülékhez készült, prémium minőségű, fenntartható szövettel készült Njorð ejtőtokok mindössze 2,3 mm vastagságot biztosítanak, és minden Qi-kompatibilis vezeték nélküli és MagSafe töltővel működnek. * A tok nem mágneses.

2 méteres leesés elleni védelem, mindössze 2 mm vékony!

Az iPhone 14 Pro esetében az ejtésálló tokot újratervezték és 33%-kal vékonyabbra tervezték. Mivel mindössze 2 mm vékony, ez a táska 360 fokos védelmet nyújt. A 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, katonai szabvány 810H, 2 méteren tesztelt leesés elleni védelem, hogy mobilja biztonságban legyen a véletlen leesések során. Az elülső és a hátsó megemelt élek védik a képernyőt a karcolásoktól, a gyönyörű szövet pedig a felületeken lévő szennyeződésektől.

Tartsa iPhone-ját tökéletes állapotban

Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy optimális védelmet biztosítsunk iPhone-jának – a Njord 2m cseppálló tok selymesen puha mikroszálas betéttel rendelkezik, amely tökéletes állapotban tartja iPhone 14 Pro hátulját. A mikroszálon Njord története látható, amely márkánk ihletője!

A kézművesség találkozik a precíz tervezéssel

Szenvedéllyel kézzel készített, minden Fabric, Tonal betétünket pontosan vágjuk, hogy tökéletesen illeszkedjenek. Tokjainkat részletesen úgy tervezték meg, hogy a kameranyílások soha ne akadályozzák a telefon teljesítményét, miközben a megemelt kameragyűrű védelmet nyújt az objektíveknek. A tok közvetlen hozzáférést tesz lehetővé az iPhone töltőportjához, és precízen megtervezett gombokat kínál – olyan gombokat, amelyek kattannak!

Vigyázz az iPhone-odra, törődj a bolygóval.

A Njord Fabric, Tonal tokok úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek és elegánsan védjék iPhone-ját, ugyanakkor a bolygónk védelmét is szem előtt tartva. Fenntarthatóbb, mint valaha, a teljes tok – beleértve az emblémát és a kameragyűrűt is – 100%-ban újrahasznosított (GRS) műanyagból készült, míg a gyönyörű dinamikus Tonal szövet 99%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni poliészterből készül, ami még 100%-ban is. újrahasznosítható.

#fenntartható kiegészítők

Minden mérethez készült

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes új iPhone 14 modellhez

 
Adatok
Cikkszám
127150
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!